Selecteer een pagina

Sinds vorige week is ons kantoor officieel NOAB-certified! Wij zijn hier erg trots op. Een externe (capabele) partij heeft vastgesteld dat de manier waarop wij werken ruimschoots in orde is. Onze werkwijze heeft aan het strenge pakket aan eisen van de NOAB voldaan en daarmee kunt u er nog meer als voorheen van op aan dat uw belangen bij ons kantoor in veilige handen zijn.

Voor u als klant verandert er niets. Wij blijven net zo voordelig, laagdrempelig, persoonlijk en verzorgen het werk voor u nog altijd op hetzelfde kwaliteitsniveau als u van ons gewend was.

noab_5flogo kleur.jpg

NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Inmiddels zijn 1000 kantoren aangesloten bij NOAB – en dat aantal groeit nog steeds.

Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.